mk1-forum.net

A friendly international forum for people interested in the tuning & modification of classic BMC vehicles
It is currently Fri Oct 18, 2019 2:14 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Sun Mar 24, 2019 8:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2015 8:40 pm
Posts: 449
So...got a few running problems... all good then a bit splutters and no power... are the electrics...coil, HT leads, spark plugs etc anything special on the 1100 Princess? Thought we’d look there before fuel...

_________________
Cheers

Kevin


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 31, 2019 4:23 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 20, 2015 5:25 pm
Posts: 1652
Kevin, I would firstly check is fuel at the carbs (pump in the boot). Then look for a spark at the plugs. This car is just a big Mini of that period really :D

Alan


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 31, 2019 8:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2015 8:40 pm
Posts: 449
Thanks.. it’s going to be one of those simple but elusive things!!

_________________
Cheers

Kevin


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr